výživa - PENCO BICARB BUFFER  Sport Drink 600g pomeranč

výživa - PENCO BICARB BUFFER Sport Drink 600g pomeranč

Skladem 1–4 kusy
440 Kč (393 Kč bez DPH)
Kód 26873
Značka PENCO

Penco® Bicarb Buffer Sport Drink je dobře rozpustný sacharidový  nápoj s  vysokým obsahem bikarbonátů, které regulují v organismu acidobazickou rovnováhu a pomáhají oddálit okyselení organismu Je vhodný pro silově-vytrvalostní sportovce s výkony do 40 min.  Testováno českým biatlonovým týmem.

Bicarb buffer sport drinkHlavní výhody Penco® Bicarb Buffer Sport Drink:

  1. Bicarb systém
  2. Zvýšení pH v buňkách
  3. Oddálení okyselení organizmu
  4. Oddálení projevů svalové únavy
  5. Fuel systém Glu/Fru 2 : 1
  6. Bez umělých barviv a sladidel
  7. Pomerančová lehce alkalická chuť

Jedna dávka 35 g Penco® Bicarb Buffer Sport Drink obsahuje:

  • 4 650 mg bikarbonátů 
  • Energie 119 kcal
  • 30 g směsi sacharidů
  • 1000 mg sodíku
  • 390 mg draslíku

 

Proč používat Penco® Bicarb Buffer Sport Drink: 

 Penco® Bicarb Buffer Sport Drink je sacharidový sportovní nápoj  s vysokým obsahem alkalických solí bikarbonátu sodného a draselného. Alkalické soli slouží v organismu k pufrování laktátů (mléčnanů), které se vytvářejí anaerobné ze svalového glykogenu při intenzivním fyzickém zatížení.   Při zvyšování obsahu laktátů se snižuje hodnota pH v buňkách a dochází k okyselení organismu, které  bývá významnou příčinou svalové únavy při krátkém vysoce intenzivním cvičení. 

Výsledky testování ukazují, že Penco® Bicarb Buffer Sport Drink zvyšuje v organizmu hladinu bikarbonátů a pomáhá eliminovat negativní vlivlaktátu.

Penco® Bicarb Buffer Sport Drink  je po přípravě podle návodu nápoj isotonický. Jedna dávka nápoje 500 ml  obsahuje 4,65 g bikarbonátů a 30 g sacharidův optimálním poměru 2 Glu  : 1 Fru.  Tento poměr umožňuje sportovcům vstřebat větší množství energie.  

 

Pro koho je Penco® Bicarb Buffer Sport Drink vhodný:

Penco® Bicarb Buffer Sport Drink je vhodný zejména při maximálním zatížení, trvajícím 1- 8 min nebo při opakovaném intenzivním zatížení s krátkými přestávkami.

Jsou to  všechny sporty, u nichž je primárně je využíván anaerobní energetický systém, při kterém je zvýšené riziko tvorby laktátu (kyseliny mléčné), např. biatlon, sprint, biatlon, gymnastika, lední hokej, volejbal, fotbal, tenis, ...