výživa - PENCO MEGA TABS MAGNESIUM BOX 24 tbl, pomeranč

výživa - PENCO MEGA TABS MAGNESIUM BOX 24 tbl, pomeranč

Skladem 1–4 kusy
250 Kč (223 Kč bez DPH)
Kód 19447
Značka PENCO

Hořčíkové tabletyMEGA TABS MAGNESIUMBOX 12 sáčků (24tbl)

Mega Tabs Magnesium jsou energetické glukózové tablety s hořčíkem, beta-alaninem a antioxidačním systémem proti křečím a oxidačnímu stresu. V sáčku jsou nově 2 tablety po 2500mg s vyšším obsahem magnesia.

  • Zabraňuje vzniku svalových křečí
  • Odstraňuje kyselinu mléčnou ze svalů
  • Jedinečný antioxidační systém
  • Dodává energii pro udržení maximální výkonnosti
  • Jedna tableta – 2500 mg ( v sáčku jsou 2 tablety)
  • Příjemná pomerančová chuť

    Nadměrná fyzická zátěž zvyšuje riziko vzniku křečí a přispívá k tvorbě škodlivých volných kyslíkových radikálů. Při cvičení s velkou intenzitou a délkou trvání dochází k nahromadění kyseliny mléčné ve svalech a v krvi, což bývá hlavní příčinou svalové únavy, snížení síly a vytrvalosti a pocitu vyčerpání. Všem těmto faktorům, které negativně ovlivňují výsledný sportovní výkon, lze předejít podáním Penco® Mega Tabs Magnesium, nejlépe před výkonem.

    Svalové křeče rychle zmírňuje nebo odstraňuje hořčík spolu s kyselinou pantothenovou­Hořčík(magne­sium ) je esenciální prvek, který má v organizmu řadu důležitých funkcí, např. je nezbytný pro aktivitu svalů a nervů, je součástí mnoha enzymových reakcí, zajišťuje správnou činnost srdečního svalu a zvyšuje odolnost organizmu. V Penco® Mega Tabs Magnesium jehořčík v organické formě, jako laktát hořečnatý. Ve srovnání s běžně používanými anorganickými sloučeninami je jeho využitelnost organizmem podstatně vyšší (až 90%). Absorpci a vstup hořčíku do buněk zvyšuje vitamín B 6 .

    Beta-alanin j e součástí přirozeně se vyskytujícího dipeptidu L- karnosinu (beta-alanyl-L-histidinu).   Výzkumy ukazují, že jeho suplementace vede ke zvýšení zásob β alaninu, což se projeví výrazným zvýšením obsahu L- karnosinu ve svalech.    Nejdůležitější vlastností kar­nosinupro sportovce je jeho schopnost regulovat vysokou hladinu kyseliny mléčné ve svalech. Uvádí se, že karnosin představuje až 30% této celkové regulační kapacity organizmu.

    Další významnou vlastností beta karnosinu je antioxidační efekt. Společně s vitamíny A, C, E akoenzymem Q10 aktivně neutralizuje volné kyslíkové radikály a chrání buňky před poškozením.

    Glukóza slouží jako zdroj rychlé energie pro udržení maximální výkonnosti a zároveň jako vhodný nosič přítomných aktivních látek.

    Penco® Mega Tabs Magnesium mají příjemnou pomerančovou chuť.

    Doplněk stravy.

SLOŽENÍ: glukóza, mléčnan hořečnatý, plnidlo: mikrokrystalická celulóza, vitamín C (L-askorbová kyselina), kyseliny: kyselina citrónová, β-alanin,  protispékavá látka: stearan hořečnatý, aroma, kyselina pantothenová (D-pantothenát vápenatý), protispékavá látka: fosforečnan vápenatý, vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), koenzym Q10.Upozornění pro alergiky: Neobsahuje alergeny.

Doporučené denní dávkování: dospělí  1–3 tablety denně, děti od 12 let 1–2 tablety denně.

NÁVOD NA POUŽITÍ:

dospělí  2– 4 tablety denně, děti od 12 let 2 tablety denně.

Návod k použití: tabletu rozkousejte nebo nechte zvolna rozpustit v ústech, můžete zapít vodou nebo hypotonickým nápojem. Při zvýšené fyzické aktivitě se používají preventivně 1–2 tablety před výkonem a další během výkonu při prvních příznacích únavy a svalových křečí. Pro doplnění hořčíku a vitamínů doporučujeme 2 tablety během dne.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání.

 

Výživové údaje

v doporučené  denní dávce (4 tablety)

% RHP*/

4 tablety

Energetická  hodnota

85 kJ/36 kcal

1%

Tuky

z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

0 g

0%

0%

Sacharidy

z toho cukry

5 g

5 g

2%

6%

Bílkoviny

0 g

0%

Sůl

0 g

0%

Aktivní složky

Hořčík

200 mg

53%

Vitamin B6

5,2 mg

371%

Kys. pantothenová

24 mg

400%

Vitamín C

320 mg

400%

Koenzym Q10

5,6 mg

 

β-alanin

80 mg

 

*Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400kJ/ 2 000kcal)

**% denní referenční hodnoty příjmu

Doporučená denní dávka odpovídá 4 tabletám (10g). V balení je 12 sáčků (24 tablet)