výživa - PENCO FAT BURNER spalovač tuku 90 tablet

výživa - PENCO FAT BURNER spalovač tuku 90 tablet

Skladem 5 a více kusů
503 Kč (449 Kč bez DPH)
Kód 19414
Značka PENCO

Spalovač tukůFAT BURNER

Fat Burner je systém čtyř účinných vzájemně se doplňujících složek, které zasahují do metabolizmu základních živin a přispívají k odstraňování přebytečných tukových rezerv.

  • Odbourává tuky a zároveň chrání svalovou hmotu
  • Snižuje chuť k jídlu
  • Nezbytný při rýsovacím tréninku kulturistů
  • Důležitá součást redukčních diet

Fat Burner je systém čtyř účinných vzájemně se doplňujících složek, které zasahují do metabolizmu základních živin a přispívají k odstraňování přebytečných tukových rezerv. Kyselina hydroxycitrónová (HCA) se získává z rostliny Gar­cinia cambogia a je jednou z látek používaných již ve staré Číně jako doplněk výživy při redukci hmotnosti. Čím je tato látka tak významná pro odbourávání tuků? HCA snižuje přeměnu sacharidů na zásobní tuky a cholesterol díky inhibici enzymu citrátlyázy, který je pro tuto přeměnu nezbytný. Významnou vlastností HCA je také schopnost snižovat chuť k jídlu. L-karnitin, látka příbuzná aminokyselinám,  je nezbytný pro účinné odbourávání tuků. V buněčné tekutině (cytosolu) se váže na mastné kyseliny (hlavní složky tuků) a přenáší je do mitochondrií, kde se spalují na energii.  Chróm pomáhá udržovat normální hladinu glukózy v krvi efektivnějším využitím inzulínu. Nedostatek chrómu ve stravě je dáván do souvislosti se zvýšeným obsahem cholesterolu a tuků v těle. Cholin je blízce příbuzný vitamínům řady B, je součástí lecithinu a vyskytuje se ve všech živých buňkách. Je znám širokým rozsahem své působnosti od údržby centrálního nervového systému až po mnohačetné metabolické funkce, jako je např. přeměna tuků a cholesterolu nebo ochrana jaterních buněk před akumulací tukových zásob. A právě těchto metabolických funkcí cholinu pozitivně využívá systém Penco ®Fat Burner.

„Spalovač tuků“ Penco ® Fat Burner a fyzická aktivita výrazně snižují hladinu podkožních tukových rezerv.

Doporučené dávkování: dospělí 1 tobolku 3× denně 30–60 minut před jídlem.

Složení: L-karnitin-L-tartarát, cholin bitartarát, extrakt Garcinia cambogia (60% HCA – kyselina hydroxycitronová ve formě vápenaté soli)želatinová tobolka (100% želatina), protispékavá látka oxid křemičitý, chlorid chromitý. Výrobek může obsahovat stopy mléka, lepku, vajec a soji.